Son anda ‘bir kadın cinayeti engellendi’

Trabzon'da açık cezaevinnde bulunan mahkum F.K. emniyet güçleri tarafından metruk bir binada kıskıvrak yakalandı. Cezaevindeyken eşini tehdit ettiği ortaya çıkması üzerine polis harekete geçti. Şahsın karısı polis korumasına alındı. Güvenlik birimlerinin bu tedbiri olası bir kadın cinayetini önledi.

Trabzon Beşikdüzü Açık Cezaevinden kaçan mahkum F.K. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandığı metruk binada yakalandı. Şahsın eşini cezaevindeyken tehdit ettiği bu nedenle de kadının, kocası yakalanana kadar polis korumasına alındığı belirtildi. Trabzon polisinin bir kadın cinayeti daha olma ihtimaline karşılık yaptığı titiz çalışma alkış topladı.

Edinilen bilgiye göre Trabzon’da yaklaşık 2 gün önce Beşikdüzü Açık Cezaevinden kaçan hırsızlık hükümlüsü F.K., Ortahisar İlçesinde yakalandı. Şahsın cezaevinden kaçıp yakalanana kadar Trabzon Emniyetinin yaptığı titiz çalışma ön plana çıktı. İddialara göre cezaevindeyken eşini tehdit ettiği iddia edilen F.K. yaklaşık 2 gün önce cezaevinde akşam yapılan sayımda yerinde olmadığı anlaşıldı. Gidebileceği yerlerde araştırma yapan polis, F.K.’nin ayrıldığı eşinin bilgisine başvuran polis “eski eşinin cezaevindeyken kendisini tehdit ettiğini” söylemesi üzerine kadını korumaya aldı.

KADINI POLİS KORUMAYA ALDI

Olası bir kadın cinayetini önlemek için, Trabzon polisi şahsın eşini evinden uzaklaştırıp başka bir yakınını evine yerleştirip korumaya aldı. Şahsın gidebileceği yerleri araştırmaya başlayan polis, Kaymaklı Mahallesi üzerinde yoğunlaştı. Burada araştırma yapan polis, F.K.’yi saklandığı metruk bir binada yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın yakalanmasının ardından eşinin de rahat bir nefes aldığı kaydedidi.

Son anda ‘bir kadın cinayeti engellendi’ ile ilgili etiketler Trabzon açık cezaevi yakaladı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.