Son 24 saatte 1 milyon 34 bin 135 doz aşı yapıldı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 24 saat içerisinde 1 milyon 34 bin 135 doz aşı daha uygulandığını duyurdu. Bakan ayrıca bugün vurulan 1 milyonuncu aşı hakkında da bilgiler paylaştı.

Türkiye'nin koronavirüs salgınıyla mücadelede aşı seferberliği son hızla devam ediyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 24 saat içerisinde 1 milyon 34 bin 135 doz aşı daha uygulandığını açıkladı.

Bakan Koca, Twitter'daki paylaşımında, "Saat 24.00’a kadar 1 Milyon 34 Bin 135 doz aşı daha yapıldı. Milyon dozlar, milyon dozlara eklendikçe hayat hepimiz için daha da iyi olacak." ifadelerini kullandı.

 

1 MİLYONUNCU AŞI HATIRASI

Hastanelerde, sağlık kuruluşlarında aşılamayla yetinmeyen sağlık neferleri çadırlarda, otogarlarda, yaylalarda, köylerde Covid-19 aşı dozlarını uygulamak için canla başla çalışıyor. Aşı çalışmalarını her fırsatta sosyal medyadan duyuran Sağlık Bakanı Koca, bugün vurulan 1 milyonuncu aşı hakkında da paylaşım yaptı.

Bakan Koca, "Aşı yaptıran: Evren Durcan. Aşıyı yapan: Dr. Muhammet Gülle. Saat: 18.13. Bugün 1 Milyonuncu doz aşı İstanbul Bağcılar meydanındaki çadırımızda yapıldı. Geç saatte arkadaşlarımıza bu haberi verdiğimizde evlerine yeni dönmüşlerdi. Günün hatırası bir fotoğraf istedik. Gönderdiler." dedi.

 

Son 24 saatte 1 milyon 34 bin 135 doz aşı yapıldı ile ilgili etiketler Fahrettin Koca koronavirüs salgını aşı programı 1 milyonuncu aşı günlük aşı dozu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.