Somer Sivrioğlu'ndan ”Parayı buldu, hayatı değişti" şeklindeki eleştirilere yanıt

tv8'de izleyiciyle buluşan MasterChef'te jüri üyeliği yapan ünlü şef & sunucu Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz Aralık ayında, 18 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Aslı Sivrioğlu'ndan boşanmıştı. Sivrioğlu, boşanmanın ardından hakkında yapılan “Ünlendiler, parayı buldular, hayatlarında her şey değişti” şeklinde yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Lezzet yarışması 'MasterChef Türkiye' jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’ndan İstanbul 4. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada 20 dakika içinde boşanmıştı.

Boşanma sonrası sessizliğini bozan Sivrioğlu, ''Herkesin hayatında anlaşmazlıklar olabiliyor. Ayrıldığım eşimle dostluğumuz devam ediyor. İki çocuğumuz var. Biz hiçbir zaman düşman olamayız çünkü ikimizin en sevdiği insanlar ortak. O yüzden hiç anlatıldığı gibi bir şekilde de olmadı. Ve bu ünlü veya şöhret oldum diye başıma gelmedi.'' açıklamasında bulundu.

Somer Sivrioğlu'ndan ”Parayı buldu, hayatı değişti" şeklindeki eleştirilere yanıt


Somer Sivrioğlu, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda hakkında yapılan ”Parayı buldu, hayatı değişti" eleştirilerine de yanıt verdi.

Sivrioğlu, ''Ben Türkiye’ye geldiğimde zaten Avustralya’da iki restoranım vardı ve ikisi de son derece başarılı ve gelir getiren restoranlardı. Ben hiçbir zaman buraya gelip, şöhret olup parayı bulmadım. Çok güzel şeyler yaşadım, hâlâ da yaşıyorum. Çok da mutluyum ülkemde olmaktan ama bunun beni değiştirdiğine inanmıyorum.'' dedi.

 

 

 

Somer Sivrioğlu'ndan ”Parayı buldu, hayatı değişti" şeklindeki eleştirilere yanıt ile ilgili etiketler boşanma MasterChef somer sivrioğlu Aslı Sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.