Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazaya ilişkin Bakan Tunç'tan açıklama: Türkiye'ye gelecek ve yargılanacak!

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun bir kuryeyi öldürmesiyle ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Somali adli makamları ile görüşmeleri gerçekleştirdik. Sanığın Türkiye'ye gelmesi ve yargılanması söz konusu olacak" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamasından satır başları:

SAVCININ ODASINDAKİ GÖRÜNTÜLER

"Gerekli soruşturma açıldı. Tasvip etmediğimiz görüntü, olmaması gereken adliyelerde. Hem savcı hem avukatla ilgili soruşturma açıldı. Yargımız bu tür görüntülere müsaade edemez. Hem savcı hem avukat açısında.


KURYENİN ÖLDÜRÜLMESİ

Somali ile ilgili olarak önceliğimiz vatandaşımız. Vatandaşımızın hakkını hukukunu korumak vazifemizdir. Serbest bırakma kararından sonra ortaya çıkan görüntülerle tekrar müdahale edildi. İki rapor arasındaki çelişkiyi gidermek için adli tıp raporu bekleniyor. Somali adli makamları ile görüşmeleri gerçekleştirdik. Sanığın Türkiye'ye gelmesi ve yargılanması söz konusu olacak. Yakın zamanda yargılama süreci başlamış olacak."

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazaya ilişkin Bakan Tunç'tan açıklama: Türkiye'ye gelecek ve yargılanacak! ile ilgili etiketler Somali Yılmaz Tunç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.