Soldado ve Aatıf'tan maç sonu açıklamaları!

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Roberto Soldado ve maçın kahramanlarından Aatıf, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Roberto Soldado ve maçın kahramanlarından Aatıf, Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadelenin ardından Roberto Soldado, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

İşte İspanyol futbolcunun maç sonu açıklamaları:

"İçinde bulunduğumuz dakikadan ligin sonuna kadar her maç final. Artık puan kaybı diye bir durum olmamalı. Her maçı kazanmak mecburiyetindeyiz, hata lüksü kalmadı, yapacak hataları yaptık zaten."

"Herkes top istiyordu, herkes oynamak istiyordu. Takım içinde bunu net gördük, çok iyi maç çıkardık."

"İyi bir derbi oynadık Galatasaray'a karşı. Galibiyeti getirecek gol anlamında şans bizden yana değildi."

Mücadelenin ardından Aatif, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

İşte Aatif'ın açıklamaları:

"Bu akşam kazanmak önemliydi, rakiplerimiz kazanmıştı. Herkesin kazandığı haftayı kazanarak tamamlamak istiyorduk. Bugün kazanamasaydık, bu sene bitecekti. Kazandıkça umudu sonraki haftaya taşıyorsunuz."

"Salakça bir sarı kart gördüm. Durmak istedim ama iş işten geçmişti. Bir yandan belki kart vermez diye düşündüm ama hakem gösterdi."

Soldado ve Aatıf'tan maç sonu açıklamaları! ile ilgili etiketler Fenerbahçe soldado Aatıf
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.