ŞOK!...Mekke'deki cemaat kavgasının görüntüleri ortaya çıktı/Video

Mekke'de yaşanan ve 8 kişinin yaralandığı cemaat kavgasının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

ŞOK!...Mekke'deki cemaat kavgasının görüntüleri ortaya çıktı/Video

Umre'ye giden Kıyam-Der ve Fatih Medreseleri’ne bağlı iki grup Mekke yakınlarında bir otelde kavga etmiş, yaşanan olayda 8 kişi yaralanmıştı.

Yaşanan kavganın ardından iki cemaat de karşıtarafı suçlamıştı. Cemaat üyelerinin Türkiye'ye dönmesinin ardından Mekke'de yaşanan kavga yargıya taşınmıştı.

Olayın ardından Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar Umre dönüşünde Atatürk Havalimanında bazı açıklamalar yapmıştı. Bayraktar açıklamalarında Kıyamder mensubu 150 kişinin kendi grubuna saldırdığını ve aralarında çocuk ve kadınlar da dahil bir çok insanın zarar gördüğünü iddia etmişti.

GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ YAYIMLANDI

Kıyamder'e yakın internet sitesinde kavganın yaşandığı otelin güvenlik kamerası görüntüleri yayımlandı. Görüntülerde ilk olarak 27'si kadın toplam 50 kişilik Kıyamder ekibinin otele girdiği ve arkasından da 16 erkekten oluşan Masum Bayraktar ve ekibinin otele girdiği görülüyor.

Daha sonraki görüntülerde ise otel asansörünün önünde ortalığın bir anda karıştığı gözüküyor.

İşte o görüntüler...

ŞOK!...Mekke'deki cemaat kavgasının görüntüleri ortaya çıktı/Video ile ilgili etiketler Mekke cemaat kavgası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.