Şoke eden koronavirüsü pankartı!

Koronavirüsü salgını tüm dünyayı vurmuşken, İtalya'da ortaya çıkan bir görüntü herkesi şoke etti. İtalya'da binlerce insanın hayatına mal olan bu virüsün önü alınamzken 16 yıl önce paylaşılan bu pankart tüm dünyayı şoke etti...

Çin'de ortaya çıkan koronavirüsü en çok İtalya'yı vurdu. İtalya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7.500'ü geçmiş durumda. Dünyada salgından en çok can kaybı veren ülke olan İtalya'da 16 yıl önce açılan bir pankart konuşuluyor. Birazdan göreceğiniz bu pankart tesadüften öte. İtalya'da attığı gollerle Catanzaro ekibini sırtlayan Giorgio Corona için taraftarların, 16 yıl önce tribünde 'koronavirüsü bulaştı' yazılı bir pankart açtıkları ortaya çıktı.

Şoke eden koronavirüsü pankartı!

Koronavirüsü salgını tüm dünyayı vurmuşken, İtalya'da ortaya çıkan bir görüntü herkesi şoke etti. 2003 yılında attığı gollerle takımını sırtlayan yıldız futbolcu Giorgio Corona için tribünlerde 'koronavirüsü' yazılı pankart asılmış.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü salgını, futbol organizasyonlarının durmasına neden oldu. Salgının en çok vurduğu ülkelerden olan İtalya'da ise ortaya çıkan bir görüntü herkesi şaşkına çevirdi.

Şoke eden koronavirüsü pankartı! - Resim : 2

2003 yılında Catanzaro takımına transfer olan burada sergilediği performansla taraftarların büyük beğenisini kazanan İtalyan futbolcu Giorgio Corona için tribünlerde 'koronavirüsü" pankartı asıldığı ortaya çıktı. Pankartta, 'koronavirüsü bulaştı' yazılması, salgının 17 yıl sonra gündem olmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Giorgio Corona o dönem attığı goller (19) ve yaptığı asistlerle takımının bir üst lige (Serie B) çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Şoke eden koronavirüsü pankartı! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona seri a Giorgio Corona
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.