Şoke eden görüntü! Seren Serengil fotoğraflarıyla yine dalga konusu oldu

Uzun süredir 'Dumping sendromu' ile mücadele eden ve bir deri bir kemik kalan Seren Serengil, fotoğraflarına uyguladığı photoshopla yeniden gündemde...

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından 50 yaşındaki şarkıcı Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde Maldivler tatili sırasında çekildiği fotoğraflar üzerinde yaptığı oynamalar nedeniyle sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Şoke eden görüntü! Seren Serengil fotoğraflarıyla yine dalga konusu oldu

Sarı mayosu ile salıncakta poz veren Serengil photoshopu beceremeyince salıncağın ipi bacağına saplanmış gibi görüntü ortaya çıkmıştı.

YİNE PHOTOSHOPU ABARTTI


Zayıflık uğruna 2016 yılında mide ameliyatı geçirmişti. Ameliyat sonrası hızla kilo veren Serengil, 46 kiloya kadar düşmüştü. Bir deri bir kemik kalan ünlü isim, son olarak sevgilisi Mustafa Tohma ile çıktığı Maldivler tatili ile moral depoladı. Maldivler tatilinde çektiği bikinili ve mayolu pozlarını paylaşmaya doyamayan Seren Serengil photoshopu abartınca sosyal medyada alay yeniden konusu oldu.

Şoke eden görüntü! Seren Serengil fotoğraflarıyla yine dalga konusu oldu - Resim : 2

BACAĞINI İNCELTTİ 

Filtreyi ve photoshop'u ve fazla kaçıran ünlü sunucu, sosyal medyada alay konusu oldu. Sağ bacağını belirgin şekilde incelten Serengil, fotoğrafını yorumlara kapattı. Sosyal medyada Serengil, hakkında yüzlerce yorum yapıldı. 

Şoke eden görüntü! Seren Serengil fotoğraflarıyla yine dalga konusu oldu - Resim : 3

 Sevimli dostu ile havuz pozuna da photoshop uygulayan Seren Serengil'e "Hangi bacağın orijinal olan?" yorumları yapıldı.

Seren Serengil photoshop iddialarına şu yanıtı verdi: "Halatlar bacaklarımı kesse de koleksiyonumun aşkına 38 derecede çekimlerimi tamamlayabildim. Bazıları da photoshop demişler, kapak mahiyetinde bu videoyu paylaşıyorum. Hayatımın en güzel hissettiğim dönemindeyim. İnanmayanlara teşekkür ediyorum. Onlar inanmadıkça ben mutlu oluyorum. Demek ki inanılamayacak kadar güzelim"

 

Şoke eden görüntü! Seren Serengil fotoğraflarıyla yine dalga konusu oldu ile ilgili etiketler Seren Serengil Sosyal Medya photoshop maldivler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.