Sokak röportajı olay olmuştu: “Asgari ücret kazananlar ölsün" demişti: Hırsızlık yaparken yakalandı

Bir sokak röportajında kendisini Suriyeli olarak tanıtarak “Asgari ücret kazananlar ölsün." diyen Abdülkadir K., bir şantiyede hırsızlık yaparken yakalandı. 150 kişilik işçi grubu tarafından yakalanan şahıs olay yerinde darp edildi.

Küçükçekmece Atakent’te bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana gelen olayda; Abdülkadir K. isimli şahıs, şantiye konteynerinde kalan işçilerin devamlı şekilde telefon, cüzdan, para ve pasaportlarını çalmaya başladı.

Hırsızlık yaptığı görülen Abdülkadir K. isimli şahıs, şantiyedeki 150 kişilik işçi grubu tarafından darp edildi. Polis olayı yatıştırmaya çalışsa da grup şahsı darp etmeye devam etti.

LİNÇ EDİLMEKTEN POLİS KURTARDI

Abdülkadir K. ekipler tarafından orada bulunan bir odaya sokularak güvenliği sağlandı. Ekiplerin öfkeli kalabalığı dağıtmakta zorlandığı olayda Abdülkadir K. şantiyeye gelen çevik kuvvet takviye ekiplerine ait zırhlı araçla olay yerinden ayrıldı. Şahıs, yapılan işlemlerin ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Sokak röportajı olay olmuştu: “Asgari ücret kazananlar ölsün" demişti: Hırsızlık yaparken yakalandı

SOKAK RÖPORTAJI OLAY OLMUŞTU

Abdülkadir K.’nın geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir sokak röportajı olay olmuştu. Kendisini Suriyeli olarak tanıdan şahıs, “Asgari ücret kazananlar ölsün. Asgari ücrete kendilerini mahkum etmişler. Ben 20 bin TL kazanıyorum. Biraz gözlerini açsalar çok çeşitli işler var” ifadelerini kullanmış ve büyük tepki görmüştü.

Sokak röportajı olay olmuştu: “Asgari ücret kazananlar ölsün" demişti: Hırsızlık yaparken yakalandı ile ilgili etiketler hırsız Hırsızlık röportaj
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.