Sokak ortasında tartıştığı kişiyi vurdu

Adana’da bir kişi, sokakta tartışmaya başladığı kişiyi tabancayla ayağından vurarak yaraladı. Saldırgan, kaçmaya çalıştığı sırada suç aletiyle birlikte bekçiler tarafından yakalandı.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Mücahitler Caddesi’nde; M.A.T ile F.A arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında F.A, belinden tabancayı çıkartarak M.A.T’yi bacağından vurdu. Şüpheli F.A daha sonra hızla kaçmaya başladı.

Sokak ortasında tartıştığı kişiyi vurdu

Bu sırada bölgede devriye görevi yapan bekçiler silah sesi duyunca, olay yerine koşarak geldi. Ardından şüphelinin kaçtığı gören bekçiler, koşarak F.A’yı suç aletiyle birlikte yakaladı.

Sokak ortasında tartıştığı kişiyi vurdu - Resim : 2

Gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürüldü. Yaralanan M.A.T ise sağlık ekiplerince Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İHA

Sokak ortasında tartıştığı kişiyi vurdu ile ilgili etiketler Adana silahlı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.