Sokak ortasında silahını çıkarıp kurşun yağdırdı: Yolda yürüyen kadın dehşeti yaşadı

İstanbul Beyoğlu'nda bir saldırgan sokak ortasında silahını çıkararak kurşun yağdırdı. Bir araç kiralama firmasına silahlı saldırıda bulunan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. O anada yolda yürüyen bir kadın dehşeti yaşarken olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Beyoğlu Hasköy’de meydana gelen olayda kapüşonlu ve cerrahi maskeli bir şahıs, öğle saatlerinde sokak üzerinde bulunan bir araç kiralama firmasının yakınına geldi. Şahıs ardından sokak ortasında tabancasını çıkartarak iş yerine kurşun yağdırdı. Şahıs ardından koşarak kaçmaya başladı.

VATANDAŞLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE KURŞUN YAĞDIRDI

Öte yandan saldırının ardından işyeri sahibi Atakan Atabey’in ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, iş yerine 6 adet, park halindeki araca ise 3 adet kurşun isabet ettiğini tespit etti. Çevredeki inceleme yapan polis ekipleri, şahsın ateş açtığı yerde ise 10 adet boş kovan ve 1 adet patlamamış mermi ele geçirdi.

Sokak ortasında silahını çıkarıp kurşun yağdırdı: Yolda yürüyen kadın dehşeti yaşadı

YOLDA YÜRÜYEN KADIN CANINI ZOR KURTARDI

Saldırı anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kaldırımda yürüyen bir şahıs iş yerinin karşısında tabancasını çıkartıyor. Şahıs ardından ateş açmaya başlıyor. Defalarca ateş açan saldırgan ardından koşarak kaçıyor. Çevredeki vatandaşlar panikle kaçarken, şahsın ateş açtığı kaldırımda yürüyen kadın ise büyük korku yaşıyor.

Sokak ortasında silahını çıkarıp kurşun yağdırdı: Yolda yürüyen kadın dehşeti yaşadı - Resim : 2

POLİS SALDIRGANI YAKALADI

Ardından çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen alan polis ekipleri, yapılan çalışmaların ardından silahlı saldırganı tabancayla birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Saldırgan ifadesi alınmak ve adli işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Sokak ortasında silahını çıkarıp kurşun yağdırdı: Yolda yürüyen kadın dehşeti yaşadı - Resim : 3

Sokak ortasında silahını çıkarıp kurşun yağdırdı: Yolda yürüyen kadın dehşeti yaşadı ile ilgili etiketler İstanbul Beyoğlu silah saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.