Sokak ortasında genç kadını katletmişti! Caninin ifadeleri kan dondurdu!

Şanlıurfa'da sokak ortasında 22 yaşındaki Selva'yı hem göğsünden hem sırtından bıçaklayarak katleden cani Ayad El Hasan, yakalandı. 26 yaşındaki cani, polisin başarılı operasyonu ile saklandığı evde yakalandı. Gözaltına alınan cani, polisteki sorgusunda, "Selva'yı seviyordum ve evlenmek istiyordum. Birkaç kez teklifte bulundum ama kabul etmedi." dedi.

9 yıl önce Suriye'nin Deyrizor kentiden Şanlıurfa'ya yerleşen 1 çocuk annesi 22 yaşındaki Selva El Hinedi, dün sabah çalıştığı hastaneye gitmek için yola çıkarken yolda canice katledilmişti. 

KAĞIT TOPLAYICILAR TARAFINDAN BULUNMUŞTU

Hinedi, sokakta kağıt toplayıcılar tarafından sırtından ve göğsünden bıçaklanmış olarak bulundu. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hinedi’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Sokak ortasında genç kadını katletmişti! Caninin ifadeleri kan dondurdu!

EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE ÖLDÜRÜLDÜ

Soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Selva'nın evlilik teklifini kabul etmediği için Ayad El Hasan tarafından öldürüldüğünü belirledi. Ekipler, Suriye'ye kaçmak için hazırlık yaptığı bilgisine ulaştığı Ayad El Hasan'ı, Hayati Harrani Mahallesi'nde gizlendiği evde düzenlenen operasyonla yakaladı.

"BİRKAÇ KEZ TEKLİFTE BULUNDUM AMA KABUL ETMEDİ"

Gözaltına alınan şüpheli, polisteki sorgusunda, "Selva'yı seviyordum ve evlenmek istiyordum. Birkaç kez teklifte bulundum ama kabul etmedi. Dün sabah yeniden teklif ettim ama yine kabul etmedi. Bunun üzerine deliye döndüm ve 'benimle evlenmezsen seni öldürürüm' dedim. Yine olumsuz yanıt verince Selva'yı bıçakladım. Amacım sadece onunla evlenmekti, çok pişmanım" dediği belirtildi.

Sokak ortasında genç kadını katletmişti! Caninin ifadeleri kan dondurdu! - Resim : 2

ÇOCUĞU DEVLET KORUMASINA ALINDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ayad El Hasan, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Bu arada Selva'nın cenazesi ise yakınları tarafından toprağa verildi. Selva'nın 4 yaşındaki çocuğunun ise devlet korumasına alınması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Sokak ortasında genç kadını katletmişti! Caninin ifadeleri kan dondurdu! - Resim : 3

Sokak ortasında genç kadını katletmişti! Caninin ifadeleri kan dondurdu! ile ilgili etiketler Şanlıurfa Kadın Sevgili bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.