Sokak ortasında dehşet! Pompalı tüfekle ateş açtı... Saniye saniye kamerada...

Bursa'da iki grup arasında çıkan sözlü kavgada silahlar konuştu. Tartışmanın alevlendiği anda bir kişi aracına giderek pompalı tüfek aldı. Rastgele pompalı ile ateş açan saldırgan şans eseri yalnızca park halindeki aracı vurdu. Sokaktaki o korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Bursa'da sabah saatlerinde Osmangazi'ye bağlı Elmasbahçeler Mahallesinde pompalı tüfekli bir kavga meydana geldi.

ARACINA KOŞUP POMPALI TÜFEK ALDI

İddiaya göre, sokak başında aracından malzeme indiren iki kişi ile karşı grupta bulunan 3 şahıs arasında tartışma çıktı. Diğer gruptaki bir kişi araca koşup pompalı tüfeği alarak geri geldi.

 

SAÇMALAR PARK HALİNDE ARACA İSABET ETTİ

Diğer grubu tüfekle kovalayan şahsın ateş etmesi sonucu tüfekten çıkan saçmalar şans eseri park halindeki aracın camına denk geldi. O ânlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Sokak ortasında dehşet! Pompalı tüfekle ateş açtı... Saniye saniye kamerada... - Resim : 2

 

POMPALI TÜFEKLİ SALDIRGAN ARANIYOR

Saçmalardan son ânda kurtulan iki kişi yara almadan kurtulmayı başardı. Olay yerine gelen polis ekipleri, pompalı tüfekle ateş eden şahsı arıyor.

 

Sokak ortasında dehşet! Pompalı tüfekle ateş açtı... Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Bursa tüfek mahalle pompalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.