‘Sokak köpekleri parçaladı’ iddiası!

Kütahya’da sokakta cesedi parçalanmış halde bulunan 68 yaşındaki kadının başıboş köpekler tarafından saldırıya uğramış olduğu iddiası üzerine otopsi yapılması kararlaştırıldı.

Kütahya'nın Sekiören köyünde sokakta bir kadına ait parçalanmış ceset olduğu ihbarı alan ekipler, hemen bölgeye intikal etti.

68 YAŞINDAKİ KADININ CESEDİ PARÇALANMIŞ

Cesedinin bulunduğu yerde incelemelerde bulunan ekipler, büyük bölümü parçalanmış cesedin, yakındaki bir evde yaşayan 68 yaşındaki Emine Akçay'a ait olduğunu belirledi.

ÖLÜM NEDENİNİ OTOPSİ BELİRLEYECEK

Kadının cansız bedeni, ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

‘Sokak köpekleri parçaladı’ iddiası!

HER ŞEY OĞLU ORMANDAYKEN OLDU

Emine Akçay'ın oğlu Halil Akçay, gazetecilere, kendisi ormandayken gerçekleştiği için olayın nedenini bilmediğini söyledi. Komşulardan Aysun Çatal ise olayı kimsenin görmediğini, sadece kadının parçalanmış halde cesedini bulduklarını ifade etti.

‘Sokak köpekleri parçaladı’ iddiası! - Resim : 2

CESEDİN YAKININDA 6 SAHİPSİZ KÖPEK BULUNDU

Köye gelen Kütahya Belediyesi ekipleri, cesedin yakınındaki 6 sahipsiz köpeği uyuşturucu iğne ile bayıltarak barınağa götürdü. Ekipler, kadının sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu mu yoksa başka bir nedenle mi öldüğüne ilişkin araştırmalarını sürdürüyor.

‘Sokak köpekleri parçaladı’ iddiası! ile ilgili etiketler Kütahya köpek Köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.