Sokağın ortasında, ailesinin yanındaki bebeği kaçıran maymun kamerada!

Maymunlar ve insanların iç içe yaşadıkları ve sıkça karşılaştıkları Endonezya'da ilginç bir olay meydana geldi. Yanında 2 yetişkin bulunan 8 aylık bir bebek, sokağın ortasında bir maymun tarafından kaçırılmaya çalışıldı. Maymun fazla ilerleyemeden insanlardan korkarak bebeği bırakıp kaçtı. Bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Endonezya'nın Surabaya şehrinde Çekilen tuhaf bir videoda, bir maymunun, sokakta oturan bir bebeği kaçırma girişimi görülüyor. Görüntüler, olaya tanıklık eden bir kişi tarafından çekildi.

Maymunun, daha önce küçük bir bisiklete bindiği ve bebeğe yaklaştığı esnada bebeğin yanında iki yetişkinin de bulunduğu görüldü. 

MAYMUN, 8 AYLIK BEBEĞİ KAÇIRMAYA TEŞEBBÜS ETTİ

Maymun, 8 aylık olduğu öğrenilen küçük çocuğu sokakta sürükleyerek hızlı bir şekilde kaçırmaya çalıştı, insanların bağırması üzerine heyecanlanıp düşürdü fakat sonrasında cesaretini toplayıp ikinci kez götürmeyi denedi.

Başarılı olamayacağını anlayınca ise bıraktı. 

KÜÇÜK SIYRIKLARLA ATLATTI

Çocuğun, büyük ihtimalle maymun fobisi sahibi olmuş olması ve aldığı küçük sıyrıklar dışında bir yara almadan maymunun elinden kurtulduğu öğrenildi.

Maymunun ise, yan sokaklardan birinde gösteri yapan bir gösteri grubuna ait olduğu ortaya çıktı. 

 

 

Sokağın ortasında, ailesinin yanındaki bebeği kaçıran maymun kamerada! ile ilgili etiketler Maymun Bebek Çocuk Endonezya kaçırma kaçırdı sokak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.