Şok! FETÖ'nün Twitter'daki 'bascalan' hesabının kullanıldığı IP bir kez daha aktif...

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 17-25 Aralık darbe girişimi sırasında sahte ses tapeleri yayınlayan 'Başçalan' adlı Twitter hesabıyla ilgili olarak, "İddianamede bu hesapların hükümeti düşürmek için operasyon yapan FETÖ’cü savcılar tarafından nasıl etkin bir şekilde kullanıldığı ayrıntılı olarak anlatılıyor" dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 17-25 Aralık darbe girişimi sırasında sahte ses tapeleri yayınlayan 'Başçalan' adlı Twitter hesabıyla ilgili olarak, "İddianamede bu hesapların hükümeti düşürmek için operasyon yapan FETÖ’cü savcılar tarafından nasıl etkin bir şekilde kullanıldığı ayrıntılı olarak anlatılıyor" dedi.

Selvi, sözlerinin devamında "15 Temmuz’a rağmen FETÖ’cüler hâlâ aktif. ’Bascalan’ hesabıyla ilgili resmi yazışmalarda yer alan IP numarası üzerinden dezenformasyon yapmaya kalkıştılar" dedi.

Abdülkadir Selvi'nin "FETÖ’nün hesapları ve devletin istihbaratı" başlığıyla yayımlanan yazısında ilgili bölüm şöyle:

FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişimiyle eşzamanlı olarak devreye soktuğu, ‘bascalan’, ‘haramzadeler’, ‘bilaloglan’ ve ‘Fuat Avni’ hesaplarıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Bunların bir kısmı 17-25 Aralık operasyonundan hemen önce açılmış. Bir kısmı ile 2014 yılı Ocak-Şubat aylarında devreye sokulmuş.
Bu arada bir şey daha fark ettim.
15 Temmuz’a rağmen FETÖ’cüler hâlâ aktif. ’Bascalan’ hesabıyla ilgili resmi yazışmalarda yer alan IP numarası üzerinden dezenformasyon yapmaya kalkıştılar.
1- “Bascalan” hesabına girilen 212.57.8.226 No’lu IP bloğuna ait 6 adet domain name (alan adı) bulunuyor ama aralarında 212.57.8.226 No’lu IP numarası yok.
2- Ayrıca iddia edilen IP numaraları, ‘bascalan’ hesabının açıldığı tarihle uyuşmuyor. Kimi çok önceden açılmış kimi daha sonra.
3- Yetmedi, verdikleri IP numaralarının üzerinde değişik tarihlerde oynandığı tespit edildi.
A- Birinci IP adresi 12.09. 2002 yılında kullanılmış, 14.04.2016 yılında ise güncelleme yapılmış.
B- İkinci IP adresi 08.04.2005 yılında açılmış, 19.01.2016 yılında güncellenmiş.
C- Üçüncü IP adresi 16.03.2012 tarihinde açılmış, aynı gün güncellenmiş.
FETÖ’ye karşı verilen mücadeleye rağmen bunların pes etmeye niyetleri yok. Hâlâ operasyon peşindeler.

'BASÇALAN' HESABINI KULLANAN SAVCI

Bu arada Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Ömer Faruk Aydıner tarafından hazırlanan iddianamede, ‘bascalan’ ve ‘haramzade’ hesapları hakkında çok önemli bilgiler yer alıyor. Bu hesapların hükümeti düşürmek için operasyon yapan FETÖ’cü savcılar tarafından nasıl etkin bir şekilde kullanıldığı ayrıntılı olarak anlatılıyor.
Peki bu hesaplardan yasadışı dinlemeleri yayınlatan savcılar kimlermiş?
Yurtdışına kaçırılan FETÖ savcısı Muammer Akkaş’ın ismi yer alıyor.

Şok! FETÖ'nün Twitter'daki 'bascalan' hesabının kullanıldığı IP bir kez daha aktif... ile ilgili etiketler FETÖ Twitter Erdoğan Abdulkadir Selvi başçalan
GÜNÜN VİDEOSU

Afrika ülkesinde darbe girişimi engellendi! Darbeye kalkışan grubun içinde 3 CIA ajanı yakalandı....

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde (KDC), ordu, sabah saatlerinde başlayan bir darbe girişiminin güvenlik güçleri tarafından bastırıldığını duyurdu. Darbeye kalkışan grubun içinde ABD vatandaşı 3 CIA ajanı yakalandı.