Soğan halkası görünümünde uyuşturucu sevkiyatı!

İngiltere sınırında soğan halkası sevkiyatında 442 milyon TL değerinde 418 kg kokain ele geçirildi.

Avrupa'da uyuşturucuya büyük bir darbe vuruldu. Kaçakçılığın yöntemi ise şaşırttı.

SOĞAN HALKASI GÖRÜNÜMÜNDE KOKAİN SEVKİYATI

İngiltere'ye giriş yapacak olan bir soğan halkası sevkiyatında 33 milyon sterlin (442 milyon TL) değerinde kokain bulundu.

İngiliz Sınır Kuvvetleri görevlileri, Perşembe günü kuzey Fransa'daki Coquelles'ten İngiltere'ye gelen bir kamyonu durdurduklarında 418kg A Sınıfı kokain ele geçirdiler.

Polonya'nın Mazowieckie şehrinden gelen 30 yaşındaki Piotr Perzenowski tutuklandı ve A Sınıfı uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlandı.

Cumartesi sabahı İngiltere'nin şehri olan Kent'teki Folkestone Sulh Mahkemesi'ne çıkarıldı ve 13 Aralık'ta Canterbury Crown Mahkemesi'nde yargılanması için gözaltına alındı. 

SUÇLULARI DAHA FAZLA SUÇ İŞLERKEN KULLANACAKLARI KARDAN MAHRUM EDECEK

Ulusal Suç Ajansı şube komutanı Mark Howes, 'Bu, dolaşımdan çıkarılan gerçekten önemli miktarda uyuşturucuydu. Bu, sorumlu organize suç grubununun daha fazla suç işlemesine sebep olacak kârdan mahrum bırakacaktır.' diye konuştu.

 

Soğan halkası görünümünde uyuşturucu sevkiyatı! ile ilgili etiketler uyuşturucu İngiltere Fransa soğan kokain kaçakçılık sevkiyat sınır halkası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.