Fatih Terim'den Feghouli&Belhanda kararı

Galatasaray'daki maaş krizinin baş aktörleri Sofiane Feghouli ile Younes Belhanda, Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'e alınmadı. Teknik direktör Fatih Terim, sorunlu iki yıldızın biletini kesti...

Galatasaray'ın iki sorunlu yıldızı Sofiane Feghouli ile Younes Belhanda, Aytemiz Alanyaspor maçında kesik yedi. Teknil direktör Fatih Terim, bu iki ismi geçen sezonun 10. haftasındaki Rizespor maçından sonra ilk kez birlikte ilk 11'de sahaya sürmedi.

Sarı-Kırmızılı yönetimle bir süredir maaş konusunda ter düşen ikilinin 11'de yer almayışı, "ceza" olarak yorumlandı. Pandemi döneminde bütün futbolcuların maaşlarında yüzde 15 indirimi kabul etmesine rağmen Belhanda ve Feghouli rest çekerek başkan Mustafa Cengiz'in eleştirilerine hedef olmuştu.

Koronavirüs sürecinde Feghouli'den 300 bin euro, Belhanda'dan ise sadece 200 bin euro kesinti yapıldı ancak bunu kabul etmeyen oyuncular FIFA'ya giderek kulübü şikayet etmişti.

Fatih Terim'den Feghouli&Belhanda kararı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim sofiane feghouli younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.