Sofiane Feghouli, devre arasında Medipol Başakşehir yolcusu... Prensip anlaşmasına varıldı!

Galatasaray'da Younes Belhanda'dan sonra Sofiane Feghouli de yüksek maaşı nedeniyle takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Cezayirli yıldız Medipol Başakşehir'le prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig'e erken havlu atan, Kupa'da da 5. turda elenen Sarı-Kırmızılılar, yıllık maliyeti 4 milyon euro olan 32 yaşındaki futbolcudan kurtulmak istiyor.

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, devre arasında Medipol Başakşehir yolcusu... Milliyet'in haberine göre; 32 yaşındaki yıldız, Başakşehir ile prensipte anlaştı.

Galatasaray'dan yılda 4 milyon euroya yakın para kazanan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Feghouli eğer takımdan ayrılırsa Sarı-Kırmızılı yönetim de yarım sezon ödeyeceği 1 milyon 925 bin euro ile bonuslardan da kurtulacak.

Haberde deneyimli futbolcunun, Galatasaray'dan uzun süredir yeni sözleşme beklediği ancak herhangi bir adım atılmaması nedeniyle ayrılmaya karar verdiği belirtildi. Futbol hayatına İstanbul'da devam etmek isteyen tecrübeli futbolcu, Katar ve Arabistan'dan gelen teklifleri geri çevirmişti.

4.5 SEZONDA FARK YARATTI

32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da şu ana kadar 155 maçta forma giyerken 34 gol atıp 30 asist yapma başarısı gösterdi. 

2017 yazında West Ham United'dan 4.2 milyon euro bonservisle transfer edilen ve G.Saray formasıyla iki şampiyonluk yaşayan Feghouli bu sezon Süper Lig'de 15 maçta 2 gol, 2 asistle oynamıştı.

Teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu'nun getirdikten sonra 11 maçta 8 galibiyet alan ve üst sıralara tırmanan Medipol Başakşehir, ligin 2. yarısında şampiyonluk mücadelesine devam etmek istiyor.

Turuncu-Lacivertliler dün de Emre Çolak takviyesini açıklamıştı.

Sofiane Feghouli, devre arasında Medipol Başakşehir yolcusu... Prensip anlaşmasına varıldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Medipol Başakşehir sofiane feghouli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.