Sobadan sızan gaz anne ile kızın sonu oldu

Konya'da müstakil bir evde yaşayan Hasan Kayalı ve ailesinden haber alamayan yakınları yetkililere haber verdi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Hasan Kayalı'nın yaşadığını tespit ederken, eşi Havva Kayalı ve kızı Burçin Şahin’in ise hayatını kaybettiği belirlendi.

Konya’da sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve kızı hayatını kaybederken, baba tedavi altına alındı.

Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde ailenin sobadan sızan gazdan zehirlendiği ortaya çıktı. Gazdan zehirlenen Hasan Kayalı’nın yaşadığı tespit edilirken, eşi Havva Kayalı (68) ve kızı Burçin Şahin’in (42) hayatını kaybettiği belirlendi.

Sobadan sızan gaz anne ile kızın sonu oldu

Hasan Kayalı ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Büyük üzüntü yaşayan yakınları evin önünde beklerken, polis ekipleri evde inceleme yaptı.

İHA

Sobadan sızan gaz anne ile kızın sonu oldu ile ilgili etiketler Konya sobadan zehirlenme Havva Kayalı burçin şahin Hasan kayalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.