Sneijder'e 2 talip birden!

Takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Wesley Sneijder'le ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Valencia ve Sevilla'nın Hollandalı yıldıza talip olduğu öne sürdü.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'le ilgili her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor.

Kısa süre önce Mancini'nin çalıştırdığı Zenit'in, 33 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediğine dair haberler ortaya çıkarken, Başkan Dursun Özbek, kendilerine gelen herhangi bir teklifin olmadığını söyledi.

Ancak İspanya'da yayın yapan El Gol Digital, 2018 yılına kadar Galatasaray'la sözleşmesi bulunan Sneijder için Sevilla ve Valencia'nın girişimlerde bulunduğunu öne sürdü.

Ibiza'da kısa süre içerisinde gece kulübü açacak olan Sneijder'in, olası bir ayrılık halinde rotasının İspanya olmasına sıcak bakıyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim de, yıllık 4.5 milyon euro kazanan Hollandalı futbolcuya gelecek teklifleri değerlendirmek istiyor.

Yıldız futbolcu 2007-2009 yıllarında İspanya'da Real Madrid'de forma giymişti.

Sneijder'e 2 talip birden! ile ilgili etiketler Galatasaray İspanya Valencia Sevilla Transfer Sneijder
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.