Sneijder Beşiktaş derbisine yetişecek mi?

Başakşehir maçının 5. dakikasında sakatlanarak oyundan alınan Wesley Sneijder'in sağ üst ön adelesinde orta derecede zorlanma olduğu ve Beşiktaş derbisine kadar yetiştirileceği ortaya çıktı.

Galatasaray’da Wesley Sneijder şoku yaşanıyor. Başakşehir maçıdan sakatlanan ve kenara gelmek zorunda kalan Hollandalı futbolcu pazar günkü Kayseri maçında kesin olarak forma giyemeyecek. Sağ üst ön adele grubunda orta düzeyde zorlanman tespit edilen Sneijder’in 2-3 hafta arasında sahalardan uzak kalması bekleniyordu.

Ancak sağlı heyetinin yoğun çalışması veHollandalı yıldızın da tedaviye olumlu yanıt vermesi nedeniyle 22. haftadaki Beşiktaş derbisine kadar yetişeceği öğrenildi. Sneijder, 18 Şubat'taki Rize maçına kadar iyileşse bile riske edilmeyecek. Kaptan Selçuk İnan'ın Rize deplasmanına yetişmesi beklenirken, Carole'ün durumunun ise daha iyi olması teknik heyeti sevindirdi.

Sneijder Beşiktaş derbisine yetişecek mi? ile ilgili etiketler Wesley Sneijder Galatasaray Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.