Snapchat hesap silme nasıl yapılır? Snapchat kalıcı silme, kapatma

Günümüzde teknolojini gelişmesi ile beraber tüm dünyadan haber alabiliyor ve dünyanın bir ucundaki bir arkadaşımız ile mesajlaşabiliyoruz. Son zamanların popüler uygulaması olan Snapchat uygulamasını ücretsiz bir şekilde mağazanızda indirebilirsiniz. Bu uygulama ile arkadaşlarınızı Snapchat üzerinden ekleyerek, 1 ile 10 saniye arasında değişen sürelerde silinmek koşuluyla fotoğraf ve videolar hazırlayabilirsiniz. Snapchat hesap silme nasıl yapılır? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz.

Popüler bir uygulama olan ve renkli bir konsepti ile tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken uygulama snapchat dünya genelinde oldukça fazla indirilmektedir. Snapchat uygulaması 8 Temmuz 2011 yılında kurucusu Evan Spiegel, Bobby Murphy ve Reggie Brown tarafından akıllı telefonlar için geliştirilmiş olan ve platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir ücretsiz anlık mesajlaşma uygulaması olarak bilinmektedir. Bu uygulama içerisinde bulunan renkli birçok çeşit efektler ile fotoğraf ve videolarınızı renklendirebilirsiniz. Bu uygulamayı kullanan kullanıcılar tarafından snapchat silme işlemleri merak edilmektedir. Snapchat silme linki ve hesap silme, kapatma işlemleri nasıl yapılır? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. Snapchat silme ios işte detaylar.

SNAPCHAT SİLME

Son zamanların popüler bir uygulaması olan ve hemen hemen herkes tarafından kullanılan evrensel bir uygulama haline gelen snapchat uygulaması anlık bir mesajlaşma uygulaması olarak bilinir. Bu uygulamaya sahip olan kişiler tarafından nasıl snapchat uygulamasını silebileceklerini bilmek istiyorlar. Öncelikle yapmanız gereken snapchat sayfasına gidin. Daha sonra size ait olan kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve oturum aç butonuna tıklayınız. Ardından tekrar kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Bunları yaptıktan sonra ise hesabınıza bağlı telefon numarasına gelen şifreyi girin. Burada çıkan ekrandan hesap silme seçeneğine tıklayınız. Eğer ki snapchat silme kalıcı olarak yapmak istiyorsanız.  30 Gün boyunca snapchat uygulamanıza girmeyiniz. 30 Günün sonunda kalıcı olarak uygulamanız silinmiş olacaktır.  

SNAPCHAT SİLME LİNKİ

 Snapchat uygulamasına sahip olan kişiler tarafından bu uygulamayı silme işlemini nasıl yapacakları araştırılmaktadır. Bunun için bu linke tıklayarak https://accounts.snapchat.com/accounts/login?continue=https%3A%2F%2Faccounts.snapchat.com%2Faccounts%2Fwelcome Snapchat hesap silme sayfasına gitmiş olursunuz. Buradan gerekli bilgilerinizi girdikten sonra yeniden kullanıcı adı ve şifrenizi girmeye tıkladıktan sonra çıkan ekrandan silme işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

SNAPCHAT SİLME KAPATMA 

Anlık bir mesajlaşma kısa süreli fotoğraf ve video uygulaması olan snapchat uygulamasını silmek ve kapatmak isteyen kişiler için yapmanız gereken sadece; Uygulamaya gidiniz. Daha sonrasında ise "Giriş yap" seçeneğine basın. Ardından bir sonraki aşamaya geldiğinizde ise yeniden kullanıcı adı ve şifrenizi girip "Devam" seçeneğine basmanız gerekmektedir. Bu işlemi yaptığınız takdirde hesabınız devre dışı bırakılacak. Tamamen snapchat uygulamasını kapatmak isteyenler için bu işlemi yaptıktan sonra 30 gün içerisinde hesabınız tamamen kapatılmış olacaktır.

SNAPCHAT SİLME İOS

Renkli bir dünyanın kapılarını açan uygulamalardan birisi olan günümüzün popüler uygulaması snapchat ile resim ve video paylaşabilirsiniz. Bu uygulamada bulunan göz kamaştırıcı efektleri kullanarak eğlenmiş olursunuz. İOS kullanıcıları için snapchat uygulamasını silmeleri için adımları takip ediniz. Bunun için ilk önce herhangi bir web tarayıcısında snapchat uygulaması adresine gidin. Ardından

Snapchat kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda bir robot olmadığınızı teyit eden kutuyu işaretleyiniz. Bunu yaptıktan sonra gönder'i tıklayın. Bir sonraki sayfaya şifrenizi ve kullanıcı adınızı tekrar giriniz. Ardından snapchat uygulamasını devre dışı bırak seçeneğine tıklayınız. Bu şekilde ios kullanıcıları snapchat uygulamalarını kolay bir şekilde silmiş olacaklar.

Snapchat hesap silme nasıl yapılır? Snapchat kalıcı silme, kapatma ile ilgili etiketler Snapchat IOS hesap silme hesap kapatma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.