Slovacko hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakat futbolcular antrenmanda yer almadı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında 11 Ağustos Perşembe günü Çekya temsilcisi Slovacko ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerde tedavileri devam eden Serdar Aziz, Joao Pedro, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş antrenmanda yer almadı.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular, iki gruba ayrılarak ısınmanın ardından koştu.

Basına kapalı bölümde ise taktiksel çalışmalar üzerinde durulduğu aktarıldı. Sarı-lacivertli takımın antrenmanına, sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Joao Pedro katılmadı.

Fenerbahçe kafilesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 15.00'te hareket edecek uçakla Çekya'ya gidecek. Teknik Direktör Jorge Jesus ve takımdan bir futbolcu, karşılaşma öncesi konaklayacakları Brno kentinde TSİ 19.30'da düzenlenecek basın toplantısında maçla ilgili soruları cevaplayacakç

Slovacko hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakat futbolcular antrenmanda yer almadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Serdar Aziz İrfan Can Kahveci Joao Pedro Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.