Slavia Prag'ın hocası Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi istiyor

Fenerbahe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibinin belli olacağı kura çekimi öncesi çarpıcı bir açıklama geldi. Slavia Prag Teknik direktörü Jindrich Tripisovsky Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini belirterek, "Güzel bir stadyumları var ve müthiş bir ortam olur. Kurada bize daha önce oynadığımız takımlar gelsin istemiyorum" dedi.

Avrupa'nın en prestijli organizasyonları Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşamaları sona erdi. Temsilcilerimizden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldığı grubunu 3'üncü sırada tamamladı. Sarı-lacivertli takımın rakipleri belli oluyor. Kura öncesi rakip hocadan Fenerbahçe çıkışı geldi.

Sarı-Lacivertliler, Konferans Ligi'ndeki grup ikincilerinden biriyle eşleşecek ve bugünkü kura öncesinde sekiz olası rakibi bulunuyor. Bu olası rakiplerden birisi olan Çekya'nın köklü ekibi Slavia Prag'dan, kura çekimi öncesinde sarı lacivertliler hakkında sürpriz bir açıklama geldi. Takımın teknik direktörü Jindrich Tripisovsky, kendilerinin PSV, Leicester City, Marsilya, Midtjylland, Celtic, Fenerbahçe ve Rapid Wien gibi olası rakipleri bulunduğuna dikkat çekti.

Eşleşmek istedikleri takımı açıklayan Slavia Prag'ın 45 yaşındaki hocası "Stadyumları ve kulüpleri tanımak isterim. Bu yüzden Fenerbahçe'yi istiyorum. Güzel bir stadyumları var ve müthiş bir ortam olur. Kurada bize daha önce oynadığımız takımlar gelsin istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Slavia Prag'ın hocası Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi istiyor ile ilgili etiketler Slavia Prag Fenerbahçe Jindrich Tripisovsky konferans ligi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.