Slaven Bilic'in yeni adresi Beijing Guoan oldu

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, Çin Süper Lig ekiplerinden Beijing Guoan’ın yeni teknik patronu oldu. Bilic’in yeni takımında daha önce Türkiye’de Bursaspor forması giymiş Cedric Bakambu’nun yanı sıra Renato Augusto ve Alan gibi isimler de top koşturuyor.

Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion’da görev yapan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, Çin ekiplerinden Beijing Guoan’ın teknik direktörü oldu.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Premier Lig’e giden Bilic, ardından Championship’ten aldığı West Wromwich’i Premier Lig’e taşımıştı. Ancak üst üste alınan kötü sonuçların ardından Hırvat teknik adamla yollar ayrılmıştı. WBA, Sam Allerdeyce ile anlaşırken, Bilic ise soluğu Çin'de aldı.

Bilic’in yeni takımında daha önce Türkiye’de Bursaspor forması giymiş Cedric Bakambu’nun yanı sıra Renato Augusto ve Alan gibi isimler de top koşturuyor. Beijing Guoan’da bir dönem milli golcü Burak Yılmaz da forma giymişti.

Slaven Bilic'in yeni adresi Beijing Guoan oldu ile ilgili etiketler Slaven Bilic Beşiktaş Beijing Guoan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.