Skype neden açılmıyor? 4 Temmuz Skype çöktü mü, neden giriş yapılmıyor?

Popüler yazılı mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulamalarından biri olan dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan Skype’ye 4 Temmuz 2021 Pazar gününde erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar Skype neden açılmıyor sorusuna yanıt arıyor. Peki, web Skype çöktü mü?

Skype uygulamasına 4 Temmuz sabahında erişim sorunları yaşanıyor. Hem masaüstü hem de mobil cihazlarda Skype’de yaşanan bazı sorunlarda problem yaşandığı ve açılmadığı ilk gelen bilgiler arasında yerini aldı. Konu hakkında henüz net bir bilgilendirmede bulunulmadı.

Skype’ye dünya genelinde zaman zaman erişim sorunları yaşandığı dikkatlerden kaçmadı. Mesaj atmak isteyen ya da görüntülü arama yapmak isteyenlerin Skype hesaplarına erişemediklerini gözlemlendi.

Erişim sorunlarını raporlayan Down Detector web sitesi, son bir saat içinde dünya genelinde bir erişim sorunun arttığını göstermekte.

Skype’de şikayetlerin çoğu oturum açma sorunları (%65) ile ilgili, geri kalanını da mesaj alma ve sesli aramalar oluşturuyor.

Skype’nin erişim sorunu sadece mobil uygulamada değil, web sürümünde de yaşanıyor.

Skype neden açılmıyor? 4 Temmuz Skype çöktü mü, neden giriş yapılmıyor? ile ilgili etiketler Skype
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.