Skoru korumak için öyle birşey yaptılar ki!

UEFA Gençlik Ligi'nde Sevilla ile Spartak Moskova arasında oynanan maçın uzatma dakikasında yaşanan olaylar herkes tarafından şaşkın bakışlar içerisinde izlendi. Rus ekibi zaman geçirmek adına yaptıkları görenleri şaşkına çevirdi.İspanyol basını yaşanan bu olaylar ile ilgili ağır eleştirilerde bulundu.

İspanya’da Sevilla U19 ile Spartak Moskova U19 takımları arasında oynanan UEFA Gençlik ligi maçında İspanyol Sevilla U19 takımı 17. dakikada 1-0 yenik duruma düşerken 41, 54 ve 52. dakikalarda bulduğu gollerle 3-1 öne geçmeyi başardı. 54. dakikada Rudenko’yla farkı 1’e indiren Spartak Moskova maçın geri kalan bölümünde Sevilla kalesine yüklenirken aradığı beraberlik golünü 90+2’de Mazurov’la buldu. 3-1’den dönüp beraberliği yakalayan Spartak Moskova’nın skoru korumak için yaptıkları herkesi şaşırttı.

Beraberliği korumak isteyen Spartak Moskova takımın oyuncuları birer birer kendini yere atıp kalkmamaya başladı. Maçın son anlarında sahada 5 Spartak Moskova oyuncusu birden yerde yattı. Tüm uyarılara rağmen yerdeki oyuncular ayaklarına kramp girdiğini iddia ederek kalkmayı reddeti. Ne yapacağını şaşıran hakem her oyunu devam ettirmeye çalıştığında yeni bir oyuncu yere yattı. Maçın son dakikalarında futbol oynanamazken karşılaşma 3-3 berabere bitti.

Yaşanan bu olayın ardından İspanyol basını Rus ekibinin oyuncularına büyük tepki gösterdi.

Bu skorla UEFA Gençlik Ligi E Grubu’nda Spartak Moskova 5 puan ve averajla Sevilla’nın üzerinde 2. sırada kalmayı başardı.

Skoru korumak için öyle birşey yaptılar ki! ile ilgili etiketler UEFA Sevilla Spartak Moskova u19
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.