Skandal yaratan Nur Yerlitaş'a bir tepki de Tuğba Ekinci'den!

Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki skandal sözlerine tepkiler dinmiyor.

Nur Yerlitaş, Instagram'dan yaptığı canlı yayında, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kulladı. Bu sözlerden sonra ünlü modacıya sosyal medyadan ve sanat camiasından tepki yağdı.

Ünlü modacı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ben Nur Yerlitaş. Benim hayata bakışımı, duruşumu beni uzaktan yakından tanıyan herkes bilir. Ucuz bir yanıltma taktiğiyle beni tüm sevenlerimin gözünde karalamaya çalışan kötü ruhlar asla sevinmesinler çünkü ben o kalıplara sığdırılamayacak kadar büyük yüreği olan bir kadınım.

15401_451758

Çirkin ve kirli iştahlarıyla sosyal medyaya servis ettikleri kısacık görüntülerin aslı şudur: sevenlerimin benden sık sık talep ettiği canlı yayını gerçekleştirdiğim bir sırada yanımdaki dostlarım bana bazı kişilerin 'şehitler var' yalanının arkasına saklanarak hakaret ettiklerini söylediklerinde ben de 'napayım Allah Allah istediklerini söylesinler' dedim.

Benim bu bir cümlemi alarak yaktıkları bir ateşe beni atmaya çalışan bu kirli kalpli insanların rahatsızlığım sebebiyle düzenli ilaç alıyor olmakla içki içemediğimi unutup elimdeki soda bardağına “içki” demesi de aynı yozlaşmış zihniyetin ürünüdür.

15401_451760

Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez. Allah ıslah etsin onları diyorum ve takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum. Saygılarımla." notunu düşerek kendini savunmuştu.
Yerlitaş'a son tepki ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi.

Tuğba Ekinci Haberturk.com'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu işin peşini bırakmayacağım, o bu camiadan silinecek!"

Skandal yaratan Nur Yerlitaş'a bir tepki de Tuğba Ekinci'den! ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Nur Yerlitaş Instagram şehitler tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.