Skandal tahliyelere tepki: Sen ölmesedin bu olur muydu savcım?

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile makam şoförü Muzaffer Akşehirli’nin hayatını kaybettiği kazayla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kamyonun makam otomobilin üzerine devrilmesi üzerine Başsavcı Alper ile makam şoförü Akşehirli hayatını kaybetmiş, koruma polisi Ramazan Uğur ise yaralanmıştı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, kamyon şoförü Uğur T. ile kamyonun sahibi Zeki A. gözaltına alınmış ve iki şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.Kazaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, kazaya neden olan kamyonun bağlı olduğu firmanın şantiye sorumlusu İbrahim Y. gözaltına alındı.

Mahkemede ifadesi alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

dqwqwdwd

GÜNEŞ GAZETESİ: SEN ÖLMESEDİN BU OLUR MUYDU SAVCIM?

FETÖ hakkında ilk iddianameyi hazırlayan Denizli Başsavcısı Mustafa Alper'ın, sırlarla dolu kazada hayatını kaybetmesi üzerine Alper’in başlattığı soruşturmada da ilginç gelişmeler yaşanıyor.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından harekete geçen Denizli Başsavcısı Mustafa Alper, FETÖ’nün tüm hücrelerini tespit ederek büyük bir operasyon başlatmıştı. Şehit savcının başlattığı FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında, Denizli’de örgütün finans ayağını oluşturdukları iddiasıyla iş adamlarına yönelik operasyon gerçekleştirilmişti.

Operasyonun 2. dalgasında gözaltına alınan 87’si tutuklu, 16’sı tutuksuz ve 42’si aranan toplam 145 sanık hakkında dava açılmıştı. Davanın son celsesi, 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde verilen ara karar ile sona erdi.

- Tüm tedbirler kaldırıldı

Mahkeme heyeti verdiği ara kararda, tutuklu sanıklar İ.T., F.G., T.K., B.E., A.U., H.K.Ç., N.T., ve Ş.S.’nin cezaevinden tahliye edilmesine hükmetti. Ayrıca kararda, sanıkların mal varlıkları ve banka hesapları üzerindeki tedbirin kaldırılması da yer aldı. Duruşma 30 Ekim 2017 tarihine ertelendi.

Güneş gazetesi yaşanan bu gelişmeyi "Sen ölmesedin bu olur muydu savcım?" manşeti ile okurlarına duyurdu.

w4twryy

Skandal tahliyelere tepki: Sen ölmesedin bu olur muydu savcım? ile ilgili etiketler güneş manşet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.