Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı...

CHP Ankara teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkentte çizgi film karakterlerinin canlandırıldığı bir etkinlik düzenledi. Ancak etkinliğe ilişkin afişte büyük bir skandala imza atıldı. Afişte çizgi film karakterleri ile birlikte Atatürk'ün de salıncakta sallanırken resmedildiği bir fotoğraf da yer alıyordu. Hal böyle olunca afişe sosyal medyada tepki yağdı...

CHP Ankara İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile düzenlediği etkinliği sosyal medya hesabından "Bu 23 NİSAN’ı Evimizde Kutluyoruz.
Evde kalın çocuklar! Biz size geliyoruz. Çizgi film karakterleri CHP otobüsleriyle bayramınızı kutlamaya sokağınıza geliyooooooooooorr!
Haydi balkonlara! 
#23NisandaBalkonlardayız" mesajı ile paylaştı. 

Mesajda aslında herhangi bir anormal durum yok. Çizgi film karakterlerine bürünmüş oyuncuların çocukları eğlendirmesinden daha güzel ne olabilir ki zaten böylesine sıkıntılı günlerde. Üstelik çocuklar haftalardır evlerinde korona nedeniyle karantinadayken. 

Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı...

Problem afişteki bir detaydaydı. 

Afişin en üstünde "Çizgi Film Karakterleri CHP Otobüsleriyle Bayramınızı Kutlamaya Sokağınıza Geliyorooooorrr. Haydi Balkonlara" ifadesi vardı. 

Hemen altında da "Bu 23 NİSAN'ı Evimizde Kutluyoruz. Evde Kalın Çocuklar. Biz Size Geliyoruz" deniyordu. 

CHP'ye ait logo ve sosyal medya hesaplarının alt bölüme yerleştirildiği afişin tam ortasında ise ünlü çizgi film karakterleri Örümcek Adam, Supermen, Pikaçu, Batman, Miki ve Minni Mause vardı.

Ancak afişin hiçbir yerinde adı anılmayan Atatürk'ün salıncakta sallanırken çekilmiş bir fotoğrafı da çizgi film karakterleri ile birlikte afişe konulmuştu. 

Kötü niyetle yapıldığına inanmasak da yapılan tam anlamı ile bir skandal idi. Mustafa Kemal Atatürk CHP tarafından bir anlamda çizgi film karakterleri ile bir tutulmuştu. Hal böyle olunca sosyal medyadan CHP Ankara İl Başkanlığı'na tepki yağdı.

İşte CHP ve hazırlanan afişe gösterilen tepkiler...

Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı... - Resim : 2

 Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı... - Resim : 3

Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı... - Resim : 4

Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı... - Resim : 5

Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı... - Resim : 6

Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı... - Resim : 7

Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı... - Resim : 8

 

Skandal! CHP, Atatürk'ü çizgi film karakteri yaptı... ile ilgili etiketler CHP Atatürk Ankara Çizgi film karakteri skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.