Skandal Aleyna Tilki açıklaması: Küçük yaştaki kızlar pavyonlara düşürülmesin diye...

Aleyna Tilki, kanuna aykırı şekilde içkili mekanlarda sahneye çıkmasıyla ilgili konuşan DMC Genel Müdürü Samsun Demir: "Böyle bir kanun var ama uygulanmayan bir kanun bu." dedi.

Doğan Müzik Genel Müdürü Samsun Demir, '16 yaşındaki Aleyna Tilki, kanuna aykırı şekilde içkili mekanlarda sahneye çıkıyor' haberiyle ilgili ilk kez açıklama yaptı. Demir, suçu kabul edip daha büyük bir skandala imza attı: "Doğru, ortada bir kanun var. Bu kanunu uygulamaya kalkarsan, içkili bir yere çocuklarını da alıp gidemezsin. Bu yüzden birebir uygulanmayan bir kanun bu. Niçin konmuş? Küçük yaştaki kızlar pavyonlara düşürülmesin diye."

Yaman çelişki

Doğan Müzik'in genel müdürü ve Hürriyet yazarları, 16 yaşındaki lise öğrencisi Aleyna Tilki'nin içkili barlarda sahneye çıkmasını normal gibi göstermeye çalışırken, Aydın Doğan Vakfı ise Dünya Kız Çocukları Günü için 'Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar' adlı bir konferans düzenledi.

'Kanun esnetilmeye çalışılmamalı'

Avukat Yıltay Günay konuştu: "Kanun, çocukların içkili yerlere gitmesini engelleyen değil, 18 yaşından küçük çocukların içkili yerlerde çalışmasını engelleyen bir kanundur. Kanun esnetilmeye çalışılmamalı. 18 yaşından küçüklerin bu mekanlarda anne-baba eşliğinde çalışmasına izin verilmesi sömürüye yol açar."

Sabah

Skandal Aleyna Tilki açıklaması: Küçük yaştaki kızlar pavyonlara düşürülmesin diye... ile ilgili etiketler Aleyna Tilki dmc Samsun Demir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.