"Siz istediniz, ben geliyorum" demişti... Alex Teixeira resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira transferini açıkladı.. Sambacının uçak yolcuğu öncesi Türkçe olarak "Siz istediniz, ben geliyorum" dediği videoyu dün paylaşan Siyah-Beyazlılar, bugün de transferin detaylarını duyurdu. Dün akşam İstanbul'a gelen sambacı 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Alex Teixeira transferini bitiren Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın transferini Josef de Souza'nın başrol oynadığı bir videoyla duyurdu. Dün akşam İstanbul'a gelen sambacı uçak yolculuğu öncesi bir video paylaşarak taraftarına çağrıda bulunmuştu.

Paylaşılan videoda Alex Teixeira Türkçe olarak, "Siz istediniz, ben geliyorum" ifadelerini kullandı ve kartal pozu verdi. Beşiktaş ise videoyu "Siz istediniz, o geliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Bugün ise transferin detayları paylaşıldı. Yakın arkadaşı Josef'in yer aldığı videoda 31 yaşındaki futbolcu, "Merhaba Beşiktaş, ben Alex Teixeira" diyerek camiaya seslendi.

"Siz istediniz, ben geliyorum" demişti... Alex Teixeira resmen Beşiktaş'ta

İMZA PARASINI ÇEBİ CEBİNDEN VERDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin transferi bitirmek için imza parasını kendi cebinden verdiği öğrenildi. Dubai’ye giderek yaptığı transfer görüşmelerinden sonuç alamayan 31 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş’ın yıllık 2 milyon 300 bin Euro garanti ücret vereceği, ayrıca 900 bin Euro ödeme yapılacağı ifade edildi.

Futbol Şubesi Sorumlusu Emre Kocadağ, uzun süren pazarlıklar sonucunda anlaştıkları Alex Teixeira ile ilgili titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Bizim için her şeyden önce karakterli ve kulübümüzün sistemine uyacak bir futbolcu olması önemliydi. Kendisiyle ilgili çok olumlu bilgiler aldık. Futbolcumuz Josef de Souza’nın da kefil olduğu Alex Teixeira ile güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum” demişti.

ALEX TEİXERİA İSTANBUL'DA

Alex Teixeria'nın uçağı, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı. Kulüp yetkilileri tarafından karşılanan Brezilyalı yıldıza, Kovid-19 önlemleri kapsamında karantina uygulanacak.

İMZAYI ATTI

Beşiktaş, Alex Teixeria ile resmen sözleşme imzalandığını açıklarken, "Kulübümüz, 2021-22 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex Teixeira ile sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Alex Teixeira'ya, 'Beşiktaş ailesine hoş geldin' der, başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

"Siz istediniz, ben geliyorum" demişti... Alex Teixeira resmen Beşiktaş'ta ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Alex Teixeira
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.