Siyonist iş insanından Filistin'e destek veren belediye başkanına tehdit!

Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna Belediye Başkanı Benjamina Karic, Filistin'e destek vermesi sebebiyle İsrailli iş insanı Amir Gross Kabiri tarafından tehdit edildi. Kabiri, Karic'e tehdit ve ağır ifadelerin yer aldığı not ve bir İsrail bayrağı gönderdi.

Saraybosna Belediye Başkanı Benjamina Karic, İsrailli iş insanı Amir Gross Kabiri'yi polise şikayet etti.

Kariç, birkaç aydır İsrailli iş insanı tarafından sözlü şiddet gördüğünü ifade edere, "Belediye Başkanı olarak şiddetin her türlüsüne karşı verilen mücadeleye destek verdim, özellikle de kadınlara yönelik. Şimdi ben de şiddet mağduru haline geldim." dedi.

İsrailli iş insanının Karic'e gönderdiği notta "Asla unutmayacağız ve affetmeyeceğiz" ifadeleri yer aldı.

 Siyonist iş insanından Filistin'e destek veren belediye başkanına tehdit!

İŞ İNSANININ HEDEFİ HALİNE GELDİ

"İsrail Bağımsızlık Günü" kapsamında istenilen bazı talepleri "provokatif" bulduğu gerekçesiyle reddetmesinden bu yana söz konusu iş insanının hedefi haline geldiğini belirten Karic, şu sözleri kullandı:

"Şahsın saldırıları Filistin'deki masum sivillerin öldürülmesine karşı paylaşımlar yapmam üzerine daha da arttı. O günden itibaren Amir Gross Kabiri, gerek açık şekilde gerekse kişisel mesaj atarak öldürülen çocuk resimleri gönderdi, beni Hamas'ı desteklemekle suçladı, Gazze'deki sivillerin öldürülmesine karşı çıktığım için şahsıma suçlamalar yöneltti."

Siyonist iş insanından Filistin'e destek veren belediye başkanına tehdit! - Resim : 2

Karic, kendisine ulaşan tüm tehdit mesajlarının ardından Bosna Hersek Polisine şikayette bulunduğunu belirtti. Evli ve 3 yaşında bir oğlu bulunan Belediye Başkanı Karic, İsrail Bağımsızlık Günü'nde başkent Saraybosna’nın sembollerinden tarihi Vijecnica Kütüphanesi binasına İsrail bayrağının yansıtılmasına ve kutlamalar çerçevesinde sözlerinde Kudüs’teki Tapınak Tepesi’nin Yahudiler tarafından ele geçirileceğine ilişkin ifadeler yer aldığını söylediği "Yeruşalayim şel Zahav (Altın Kudüs)" isimli şarkının çalınmasına izin vermemişti.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını her fırsatta kınayan Karic, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla masum sivillere ve çocuklara yönelik yapılan saldırıların sona ermesi çağrısında bulunmuştu.

Siyonist iş insanından Filistin'e destek veren belediye başkanına tehdit! - Resim : 3
Amir Gross Kabiri

 

Siyonist iş insanından Filistin'e destek veren belediye başkanına tehdit! ile ilgili etiketler Bosna Hersek İsrail Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.