'Siyasi cinayet' iddiasında yeni gelişme: Savcılığa bilgi verdi

Muhalefetin ortaya attığı siyasi cinayet iddiaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın bilgilerini savcılıkla paylaştı. Öte Yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bürokratları tehdit ettiği videosuyla büyük tepki çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Muhalefet partilerinin ortaya attığı 'Siyasi cinayet' iddiaları ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratları tehdit ettiği videosu gündemdeki yerini koruyor. Günlerdir gündemde olan konularla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

KORAY AYDIN SAVCILIKLA BİLGİ PAYLAŞTI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "siyasi cinayetler" iddiasıyla ilgili bilgileri savcılıkla paylaştı.

"Siyasi cinayetler" tartışması, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları sonrası başlamıştı. AK Parti ve hükümetten Kılıçdaroğlu'na tepki gelmiş, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatları iddianın araştırılması için yargıya başvurmuştu.

FUAT OKTAY'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSU

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bürokratları tehdit ettiği ve büyük tepki çeken videosuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Oktay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Vesayet ve paralel yapı algısı oluşturmaya çalışarak vatandaşlarımızın ve çalışanlarımızın her kesimini tehdit eden ve şaibe altında bırakanlar hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Bu paralel yapılara hesap sorulmalıdır. Zalimleri bağışlamak milletimize cefadır."

'Siyasi cinayet' iddiasında yeni gelişme: Savcılığa bilgi verdi ile ilgili etiketler Savcılık Fuat Oktay suç duyurusu siyasi cinayet koray aydın Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.