Siyasete girmeye niyetlenen Nihat Doğan: HDP'den de aday olabilirim

Şarkıcı Nihat Doğan, Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber adlı programda 2023 yılında siyasete atılacağını açıkladı. Doğan, "HDP'den de aday olabilirim" dedi.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, moderatörlüğünü Seyhan Soylu'nun yorumculuğunu da Ebru Polat, Tuğba Ekinci ve Bahar Candan'ın yaptığı "Al Sana Haber" programında çarpıcı siyasete atılacağını duyurdu.

2023 yılında siyasete atılacağını söyleyen Nihat Doğan, "Özgürlükçüler kazanacak diktatörler kaybedecek. Ben Erdoğan meselesine girmem. Siyaset yapacağım bunu da açık ve net söylüyorum. 2023'te siyaset yapacağım hangi parti olduğunu o zaman görürsünüz" dedi.

Doğan, moderatör Seyhan Soylu'nun "Nerede hangi partide siyaset yapacaksın? HDP'den mi?" sorusu üzerine, "Orası beni ilgilendirir. HDP de olabilir o da siyasi bir partidir. Şu an şu partide siyaset yapacağım demiyorum. Belki bağımsız olacağım" yanıtını verdi.

Siyasete girmeye niyetlenen Nihat Doğan: HDP'den de aday olabilirim ile ilgili etiketler Nihat Doğan HDP siyaset 2023 Al Sana Haber

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.