Siyasetçilere çağrı: 'Hayvansever' ruh hastalarından size oy gelmez!

Yazar Taha Kılınç Türkiye'de 7'den 70'e milyonlar için ciddi bir korku faktörü haline gelen ve sadece 20 ayda 53 kişinin canına mal olan köpek sorunu hakkında seçim döneminde siyasetçilerin takınacağı tavra ilişkin çağrıda bulundu

Yeni Şafak yazarı Taha Kılınç kaleme aldığı "siyasetçilere dost ve kardeş tavsiyesi" başlıklı yazısında seçim döneminde siyasetçilerin köpek sorununa kulak tıkamaması gerektiğini vurgulayarak "Sadece oy zaviyesinden bile baksanız, meseleyi ciddiyetle ele almak ve çözmek zorundasınız." ifadelerini kullandı.

İşte Taha Kılınç'ın o yazısı;

Türkiye'nin dört bir yanına sıklıkla seyahat ediyorum. Gittiğim yerlerde, konferanslar dışında, şehirlerin ve insanların gündemine dair özel sohbetlerimiz de oluyor. Her yerde ortak paydayı oluşturan problemlerden biri, başıboş sokak köpeği terörü... 

Bu kadar açık, bu kadar net ve bu kadar göz önünde bir problemin ısrarla çözülmemesi, akıl alır gibi değil. Canlı hayvan ticaretinden mama sektörüne, arkasında milyar dolarlık rantların yattığı bir kanser bu. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar sokaklarda köpeklere yem olurken, mesele artık köpeğin insandan daha değerli addedildiği bir sapkınlığa dönüştü. 

"VATANDAŞTA MEYDANA GELEN İNFİAL VE ÖFKE"

Değerler dünyasını İslâm'ın tayin etmediği siyasetçilere söyleyecek bir şey yok. Ama en azından insanı "şerefli ve mükerrem" bir varlık olarak kabul etmesi beklenen muhafazakâr siyasetçilerin çoğunun da bu köpek meselesinin vatandaşta meydana getirdiği infiali ve öfkeyi önemsemediği görülüyor.

"HAYVANSEVER" RUH HASTALARINDAN SİZE OY GELMEZ

Şehirlerden köylere, sokak köpekleri bütün doğal dengeyi bozmuş durumda. Sadece oy zaviyesinden bile baksanız, meseleyi ciddiyetle ele almak ve çözmek zorundasınız. Kendilerine şirin görünmek istediğiniz "hayvansever" ruh hastalarından size oy gelmez. Gelmediği gibi, canı yanan insanların edeceği yanık bir beddua, kurmak istediğiniz her şeyi devirir. Halkın gerçek gündemine kulak veriniz ve bu zulmü ortadan kaldırınız.

Daha kendi ülkesindeki kuduz köpeklerden kurtulamayan bir Türkiye, dünyanın kuduz köpekleriyle nasıl mücadele edecek?

Siyasetçilere çağrı: 'Hayvansever' ruh hastalarından size oy gelmez! ile ilgili etiketler köpek Köpek saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.