Siyaset uğruna nereden nereye... Ali Babacan'dan Şebnem Korur Fincancı'ya 'geçmiş olsun' dileği!

Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan, TSK'ya kimyasal silah iftirası atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Babacan'ın bir süredir Kürtlere, HDP'ye ve PKK'ya mesaj gönderen işler yapması dikkat çekiyor.

Bir süredir Kürtlere, HDP'ye ve PKK'ya mesaj gönderen işler yapan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın son hamlesi dikkat çekti. 

Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan, TSK'ya 'kimyasal silah kullandı' iddiasında bulunan ve her söyleminde PKK'ya destek veren TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile bir tiyatro gösterisi sonrasında karşılaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

SİYASET UĞRUNA NEREDEN NEREYE...

TSK'ya fütursuzca iftira atan Şebnem Korur Fincancı'yla son derece keyifli şekilde iletişim kurarken görüntülenmesi 'Siyaset uğruna nereden nereye' dedirtti. 

6'lı Masa'daki ortakları olmak üzere muhalefet cephesinden Ali Babacan'a nasıl bir tepki verileceği merak konusu...

 

ŞEBNEM KORUR FİNCANCI NE DEMİŞTİ?

Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör operasyonlarında ''kimyasal silah kullandığını'' iddia etmesi nedeniyle tepkilerin odağı haline gelmişti. Tutuklu yargılandığı davada mahkeme Fincancı'ya 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı ve tahliyesine karar verdi.

 

 

Siyaset uğruna nereden nereye... Ali Babacan'dan Şebnem Korur Fincancı'ya 'geçmiş olsun' dileği! ile ilgili etiketler Ali Babacan Şebnem Korur Fincancı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.