Siyaset ile futbol camiasını karıştıran paylaşım

CHP’ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Uğur Dündar, yaptığı ‘Geliyoooorrrr... Geliiiiyyyoooorrr!..’ paylaşımının futbolla alakası olmadığını belirtince akıllara İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu geldi.

Uzun süredir CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hesabına çalışan ve PR’ını yapan gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adaylığına oynayan ve her fırsatta hevesli olduğunu gözler önüne seren CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’nun Fenerbahçe camiası ile arasını düzelten Dündar, paylaşımında, “Geliyoooorrrr... Geliiiiyyyoooorrr!..” ifadelerine yer verdi.

Siyaset ile futbol camiasını karıştıran paylaşım

Fenerbahçe taraftarlarının konunun futbolcu transferiyle mi alakalı olduğu sorularını yönelttiği Dündar, Herkes kimin geldiğini soruyor. Şu kadarını söyleyeyim; ‘Geliyor’ tweetimin futbolcu transferiyle bir ilgisi yoktur!..” paylaşımını yaptı.

Siyaset ile futbol camiasını karıştıran paylaşım - Resim : 2

Söylentilerin ardından SuperHaber’e gelen ulaşan dedikodulara göre Dündar’ın İmamoğlu’nu kastettiği, 3 Şubat Giresun gezisi kapsamında altılı masada deprem etkisi yapacak açıklamaların gelebileceği öğrenildi.

Gizli kapaklı İmamoğlu için çalışan Dündar’ın Kılıçdaroğlu için de böyle bir paylaşım yapmış olabileceği söylentileri ortaya atıldı.

Siyaset ile futbol camiasını karıştıran paylaşım ile ilgili etiketler Uğur Dündar Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.