Siyahlar içindeki küçük kız, Netflix'i salladı! Wednesday dizisi, ezberleri bozdu!

Son zamanların en popüler dijital platformlarından olan Netflix, son olarak yayınladığı “Wednesday” isimli dizi ile gündemi salladı. İşte Wednesday dizisine ilişkin ayrıntılar…

Ana akım medya kanallarında yayınlanan dizi içerikleri giderek popülerliklerini yitirirlerken izleyiciler sıklık ile dijital platformlar üzerinden yayınlanan içerikleri takip etmeye başladı. Bir abonelik ile yüzlerce içeriğe aynı anda ulaşabilen izleyiciler, bu içeriklerin zevklerine göre sıralanabilmesi sayesinde boş vakitlerini TV ekranları ile değil dijital platformlar ile geçirmeye başladılar.

Ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde abone sayılarını giderek arttırmaya devam eden dijital platformlar son dönemlerde sıklık ile gündemde yer alırlarken özellikle Netflix platformu yeni yapımları ile izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Her ne kadar abonelik cüretlerini güncellese de halen izleyiciler tarafından en çok tercih edilen dijital platformlar arasında yer almayı başaran Netflix, geçtiğimiz haftalarda yayına giren Wednesday isimli dizi ile farkını bir kez daha ortaya koydu.

Sosyal medyada adeta viral olan Wednesday isimli dizi, ana karakter olan küçük kızın dış görünümü ile de adından söz ettirdi. Öyle ki fenomenler başta olmak üzere pek çok sosyal medya kullanıcısı Wednesday karakterinin makyajını ve saç şeklini taklit ederek kısa videolar çekmeye başladı.

Giderek daha çok kişi tarafından seyredilmeye başlanan Wednesday isimli dizi, yalnızca izleyicilerin değil, Netflix platformunun da gündemine oturdu. Ortaya çıkan istatistikler, dizinin elde ettiği başarıyı gözler önüne serdi.

EN POPÜLER İKİNCİ DİZİ OLDU!

Siyahlar içindeki küçük kız, Netflix'i salladı! Wednesday dizisi, ezberleri bozdu!

3 hafta önce Netflix platformunda yayına giren Wednesday isimli dizi, henüz ilk gününden izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Başrolünde Jenna Ortega’nın yer aldığı, ünlü yönetmen Tim Burton tarafından yönetilen Wednesday dizisi, son zamanların en popüler ikinci İngilizce dizisi olmayı başardı.

DAHMER’İ SOLLADI!

Dünya genelinde yankı uyandıran Wednesday isimli dizi, haber sitelerine de konu oldu. Variety tarafından düzenlenen bir habere göre Wednesday, Netflix’in çok ses getiren bir diğer yapımı olan Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story isimli diziyi geçmeyi başardı ve ikinci sıraya yükseldi.

Siyahlar içindeki küçük kız, Netflix'i salladı! Wednesday dizisi, ezberleri bozdu! ile ilgili etiketler Netflix dizi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.