Siyah beyazlılar Mustafa Pektemek ile yollarını ayırıyor

Beşiktaş Mustafa Pektemek'i gönderiyor. Geçen sezon kiralık gönderilen Ömer Şişmanoğlu ise üçüncü forvet olarak takımda tutulacak.

Beşiktaş, Mustafa Pektemek ile yollarını ayırıp, geçen sezon kiralık yolladığı Ömer Şişmanoğlu’nu ise yeni sezonda kadroda tutacak. Ömer, takımda üçüncü forvet olarak bulundurulacak.

Başkan Fikret Orman, “Mustafa Pektemek çok iyi niyetli bir oyuncumuz. Onun da oynamasını istiyorum. Yeni sezonda oynayabileceği bir takıma gitmeli” dedi. Başakşehir, Konyaspor, Karabükspor ve Alanyaspor’un Pektemek için Beşiktaş ile temasa geçtiği öğrenildi. Yeniden takıma dönecek olan Ömer ise, bu kez kalıcı olmak için mücadele edecek. Geçen sezonu Konyaspor ve Antalyaspor’da kiralık geçiren Ömer, 24 maçta 7 gol kaydetti.

Siyah beyazlılar Mustafa Pektemek ile yollarını ayırıyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Mustafa Pektemek Ömer Şişmanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.