'Siyah Beyaz Aşk'ın çekimleri başladı!

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak...

D Productions'un yapımcılığını üstlendiği İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı yeni dizi yakında başlıyor. Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'un yazdığı 'Siyah Beyaz Aşk' Ekim ayında Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

DİZİNİN KONUSU

Zorlu şartlarda aşka inanmayıp yaşamına devam eden genç bir adamın (ibrahim çelikkol) bir anda karşısına çıkan bir kadın sayesinde vereceği sınavı anlatıyor.
Asla yan yana gelmeyecek olan siyah ve beyaz kadar zıt iki insanın hayatının nasıl birleştiğinin gözler önüne serildiği Siyah Beyaz Aşk 'ın seyirciden nasıl not olacağı merak konusu oldu.

İlk ismi "Sana kalbimi verdim" olan dizinin daha sonra ismi değişmiş "Siyah beyaz aşk" olmuştu.

İBRAHİM ÇELİKKOL(FERHAT)

Screen_Shot_2017-09-07_at_17.12.23

14 Şubat 1982 yılında doğmuştur. İzmitlidir. Oyunculuk yılları öncesinde Basketbol ile uzun bir süre vakit geçirmiştir. 187 cm boyundadır.Basketbolu bıraktıktan sonra ağırlıklı olarak Oyunculuk eğitimine önem vermiştir. Keşfedilmesi ise Ünlü Yönetmen Osman Sınav tarafından olmuştur.2008 Yılında Osman Sınav Tarafından yapılan dizi Pars’da Başrol oyunculuğunu yapmıştır. Son olarak ise 2014 yılında Reaksiyon adlı dizide oynamıştır.

BİRCE AKALAY(ASLI)

Screen_Shot_2017-09-07_at_17.12.36
19 Haziran 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Liseyi 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesinde tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği Bölümünde az bir süre okuduktan sonra yarıda bırakıp 2010 yılında Haliç Üniversitesinde Konservatuvar okuyarak tamamlamıştır. Son olarak Küçük Ağa dizisinde rol almıştır. Bundan 1 yıl Sarp Levendoğlu ile boşanmıştır.

'Siyah Beyaz Aşk'ın çekimleri başladı! ile ilgili etiketler İbrahim Çelikkol Birce Akalay siyah beyaz aşk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.