Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni oyuncusu o isim!

Reyting rekortmeni Siyah Beyaz Aşk'a sürpriz bir oyuncu daha dahil oluyor. Sevilen dizi yeni oyuncusuyla yeni bir soluk kazanacak.

Kanal D’nin iddialı yapımlarından olan Siyah Beyaz Aşk dizisine sürpriz bir oyuncu dahil olacak.

Başrollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı ekranların reyting rekortmeni dizisi “Siyah Beyaz Aşk”ın kadrosuna Selin Şekerci dahil oluyor.

Siyah Beyaz Aşk'a 13.bölümden itibaren katılacak olan Şekerci, en son Fox TV'de yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde rol almıştı.

selin-sekerci2_7685

Dizi hayatına Sağır Oda dizisiyle atılan Şekerci, daha önceleri Kavak Yelleri, Leyla İle Mecnun, İzmir Çetesi, Melekler Korusun, Benim İçin Üzülme, Kaçak Gelinler, Acı Aşk dizileriyle Canım Abi, Ay Büyürken Uyuyamam isimli sinema filmlerinde yeraldı.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni oyuncusu o isim! ile ilgili etiketler Selin Şekerci Birce Akalay İbrahim Çelikkol siyah beyaz aşk 13bölüm fragman yeni oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.