Sivillere füzelerle saldırı emri Başbakan Paşinyan'dan

Dağlık Karabağ’da köyler, kasabalar ve şehirleri kaybeden Ermenistan’ın sivillere yönelik saldırıları devam ediyor. Ünlü Ermeni Blogger Tigran Köçeryan yaptığı açıklamalar ile Ermenistan’ı salladı. Köçeryan, başta Gence olmak üzere füze ile saldırıların emrini Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan’ın verdiğini açıkladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan ordusu karşısında tutunamayan ve her gün işgal ettiği toprakları kaybeden Ermenistan, ne yapacağını şaşırdı.

SİVİL YERLEŞİM YERLERİNE SALDIRILAR SÜRÜYOR!

Ermenistan başta Terter, Gence, Naftalan, Khızı, Apşeron, BGorenboy’dan sonra Beylagan, Berde ve yine Gence şehrine de bugün sabah saatlerinde füzeler yolladı. Ermeni güçleri 27 Eylül Pazar sabahından beri sivil yerleşim yerlerine çeşitli bombalar attı ve son zamanlarda 120 ile 300 kilometre menzilli rus yapımı balistik füzelerle saldırmaya başladı. Saldırılarda bu güne kadar rakam tam açıklanmasa da çok sayıda ölü ve 70’e yakın yaralının olduğu belirtiliyor.

ERMENİ BLOGGER ERMENİSTAN’I SALLADI!

Ünlü Ermeni Blogger Tigran Köçeryan Azerbaycan’ın başta Gence olmak üzere füze ile saldırıların emrini Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan'ın verdiğini açıkladı. Ünlü Ermeni Blogger, kendi sayfasında yaptığı açıklamada bilinmeyen önemli gerçekleri açıkladı.

“RUSYA ARTIK ERMENİSTAN’I DESTEKLEMİYOR!”

Tigran Köçeryan, Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan’ı başta Gence olmak üzere diğer şehirleri vurmak emrini vermekle suçladı. Ünlü Ermeni Youtuber Köçeryan, kendi sayfasındaki paylaştığı yazıda Paşinyan’ı eleştirerek onu Ermenistan'ın Dağlık Karabağ Savaşı'nda kaybetmesinin sebebi olarak gösterdi. Köçeryan, Rusya'nın artık Ermenistan’ı desteklemediğini de söyledi.

“PAŞİNYAN, RUSYA BİZİ DESTEKLİYOR!” DİYEREK YALAN PROPAGANDA YAPIYOR!”

Köçeryan, Başbakan Paşinyan hükümetinin, Rus askerlerinin ermenilerin yanında olması konusunda da yalan haberler yaydığını iddia etti.

“ERMENİ ORDUSU PERİŞAN HALDE, YARALILARINI BİLE TAŞIYAMIYOR!”

Ünlü Youtuber, Dağlık Karabağ'ın Güney Cephesi'nde, Fuzuli ile Cebrail şehirleri istikametinde büyük toprak kaybettiklerini ve yaralıları taşımak için ambulansların dahi olmaması sebebinden çok Ermeni askerinin ölmesinde Başbakan Paşinyan’ın sorumlu olduğunu ifade etti.

Sivillere füzelerle saldırı emri Başbakan Paşinyan'dan ile ilgili etiketler Rusya Ermenistan Azerbaycan paşinyan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.