Sivilce Meğer Bundan Oluşuyormuş! Anlık Sivilce Tedavisi İle Hemen Kurtulabilirsiniz.

Sivilceli ciltlerin dikkat etmesi gereken en önemli etken beslenmedir. Özellikle kızartmalı, yağlı ürünler yenilmemelidir. Bence patlamış mısır ise en tehlikeli besindir, tedavide bol su ile detoks suları da tercih edilebilir.

Sivilceli ciltlerin dikkat etmesi gereken en önemli etken beslenmedir. Özellikle kızartmalı, yağlı ürünler yenilmemelidir. Bence patlamış mısır ise en tehlikeli besindir, tedavide bol su ile detoks suları da tercih edilebilir.

Sivilceli Cilt Bakımı

Cilt bakımı her cildin sahip olması gereken bir rutindir özellikle sivilceleriniz varsa. Sıralama genel olarak temizleme ve nemlendirme olarak basit hale indirgenebilir. Yağlı bir cilde sahipseniz salisilik asit içeren jel formunda temizleme jelleri kullanabilirsiniz nemlendirici olarak da su bazlı ve içeriği temiz bir nemlendirici kullanılması önerilir. En zor cilt bakımı ise kuru ve sivilceli ciltlerdir nemlendirici içeren temizleme jelleri kullanılmalıdır, nemlendirici olarak ise aynı şekilde su bazlı ve içeriği temiz ürünler kullanılmalıdır.

Sivilce Meğer Bundan Oluşuyormuş! Anlık Sivilce Tedavisi İle Hemen Kurtulabilirsiniz.

Kuru ciltlerin yoğun nem içeren cical maskeler önerilir. Eğer yağlı bir cildiniz varsa maske kullanılması ve cildin sürekli kurutulması cildi yorgun hale getirir ve yağlı ciltlere maske etkili bir çözüm değildir. Bu iki cilt rutinine dikkat edilirse temiz bir cilde sahip olmak mümkündür

Anlık Sivilce Tedavisi

Eğer bir anda çıkan sivilceleriniz varsa üzerine tampon şekilde saf çay ağacı yağı sürmenizi tavsiye ederim birçok kremden daha etkili olduğunu gözlemleyeceksiniz. Gün içerisinde tampon hareketlerle sivilceli bölgelere sürülebilir gece de aynı şekilde sürmeye devam edilmelidir. Antibakteriyel bir yağ olduğu için hem içeriği temiz hem de doğal bir yöntem olarak hayat kurtarabilir.

Sivilce Meğer Bundan Oluşuyormuş! Anlık Sivilce Tedavisi İle Hemen Kurtulabilirsiniz. - Resim : 2

Eğer sivilceleriniz hiçbir şekilde geçmiyorsa tabi ki de doktora danışmanızda fayda var. Karaciğeriniz fazla yağ üretiyor olabilir bunun için de belirli haplar ile tedavi ediliyor, bu haplar cildi ve tüm vücudu kurutuyor dikkatli ve sürekli doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor, yan etkileri de oldukça fazla ama en son nokta olarak tercih edilebilir.

Peki Sivilce İzleri

Sivilcelerimiz geçti fakat bu seferde sivilce izlerimiz kalıcı hale geldi ne yapmalıyız?

Aynı rutinimize devam edip ek olarak cilt soyucu kremler kullanılarak tedavi edilebilir. Bu kremlerinde riskleri fazla tabi ki güneşten oldukça fazla bir şekilde korunmak gerekiyor izlerimizden kurtulalım derken daha fazla leke oluşturabiliriz cildimizde bu tarz kremlerinde doktor tarafından tavsiye edilip kontrollü şekilde kullanılması gerekiyor.

Eğer ben doğal bir tedavi arıyorum derseniz de çeşitli yağlardan faydalanabiliriz. Örneğin; Kantaron yağı, nar çekirdeği yağı, kuşburnu yağı kullanılabilir bunu yanında C vitamini içeren serumlarda kullanılabilir. Rutinimizi biraz daha genişletmek istersek de uzun vadede etki gösteren peeling ürünleri tercih edebiliriz. Ama aktif sivilceler mevcutsa cildinizde sivilce oluşumunu desteklersiniz sivilcelerinizin olmadığından emin olup kullanmak önemli!

Sivilce Meğer Bundan Oluşuyormuş! Anlık Sivilce Tedavisi İle Hemen Kurtulabilirsiniz. ile ilgili etiketler sivilce
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.