Sivas'ta eşitlik var! Yiğidolar, Gaziantep FK 1-1 barebere kaldı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunun ilk haftasında Demir Grup Sivasspor ile Gaziantep FK 1-1 barebere kaldı. Konuk ekip Maxim'in harika golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip Gradel'in penaltı golüyle bir puanı kurtardı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Sivasspor, evinde Gaziantep FK'yı ağırladı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Maçta öne geçen takım Maxim'in 22. dakikada attığı golle Gaziantep FK oldu. Sivasspor adına beraberliği sağlayan gol ise 64. dakikada Max Gradel'den geldi. Bu gollerle birlikte iki ekip puanları paylaştı.

Sivasspor haftaya Adana Demirspor'a konuk olacak. Gaziantep FK ise evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak.

Sivas'ta eşitlik var! Yiğidolar, Gaziantep FK 1-1 barebere kaldı

MAÇIN NOTLARI

STAT: Yeni 4 Eylül

HAKEMLER: Ali Şansalan, Candaş Elbil, Deniz Caner Özaral

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Muammer - Murat (Dk. 75 James), Goutas, Caner, Uğur, Erdoğan, Robin Yalçın, Ulvestad, Gradel, Kerem (Dk. 86 Cofie), Yatabare (Dk. 86 Angielski)

GAZİANTEP FK: Günay - Kitsiou, Djilobodji, Ertuğrul, Hanousek, Mustafa (Dk. 89 Mirza), Jevtovic, Furkan (Dk. 73 Merkel), Markovic (Dk. 64 Veliu), Maxim, Figueiredo (Dk. 73 Ömürcan)

GOLLER: Dk.64 (P) Gradel (Sivasspor) - Dk. 22 Maxim (Gaziantep FK)

SARI KARTLAR: Caner, Yatabare (Demir Grup Sivasspor) - Djilobodji, Hanousek, Furkan (Gaziantep FK)

.

Sivas'ta eşitlik var! Yiğidolar, Gaziantep FK 1-1 barebere kaldı ile ilgili etiketler Sivasspor Süper Lig GaziantepFK 1.hafta maçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.