Max Gradel’in babası hayatını kaybetti

Sivasspor’un Fildişi Sahilli yıldızı Max Gradel’in babası hayatını kaybetti. Kırmızı-Beyazlılar takımın yıldızı Max Gradel'in baba acısıyla sarsıldı. Ülkesinin milli takımında bulunan ve gelen bu ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşayan Gradel şu anda Afrika’da bulunuyor.

Sivasspor'un Fildişi Sahilli yıldızı Max Gradel’in babası hayatını kaybetti. 34 yaşındaki forvetin baba acısını kulübü duyurdu.

Ülkesinin milli takımında bulunan ve gelen bu ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşayan Gradel şu anda Afrika’da bulunuyor.

Kırmızı-beyazlı kulüp ise Gradel’in vefat eden babası için taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Fildişi Sahilli futbolcumuz Max Gradel’in babasının vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Max Gradel’in acısını en içten duygularımızla paylaşarak taziye dileklerimizi iletiyor, tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

ŞİDDETTEN FUTBOL SAYESİNDE KURTULDU

Fildişi Sahili'nin başkenti Abidjan'da büyüyen Gradel Premier League'de Bournemouth forması giydiği dönem İngiliz basınına verdiği röportajda babasında kötü söz etmişti.

Gradel, "Gençken babam futbol oynamamı hiç istemedi. 'Okula git, okula git' derdi. Sokakta futbol oynayarak sakatlanırdım ve çok kızardı. Bazen beni döverdi ama elimde değildi. Tekrar oynamak zorundaydım. Eve geldiğimde dayak yiyeceğimi bilsem de yine de tekrar tekrar giderdim. Ne düşündüğünü anlıyorum, ama ben futbol için ölürüm, bu yüzden beni dövse de yine de oynadım. Yapabileceğim başka bir şey yoktu" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4059408/Max-Gradel-father-used-beat-eventually-stopped-one-day-ve-killed-me.html

Max Gradel’in babası hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Sivasspor Max Gradel Fildişi Sahili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.