Sivassporlu İspanyol futbolcu Jorge Felix, bu sezonki gol sayısını 3'e yükseltti

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonu 36. haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk oldu. Mücadeleyi konuk takım 3-1 kazandı. Sivasspor’un İspanyol futbolcusu Jorge Felix, Kasımpaşa ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 3’e yükseltti. Felix, 3 golün 1’ini UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kaydetti.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Kasımpaşa ile sahasında karşılaşan ve maçtan 3-1 yenilgiyle ayrılan Sivasspor'da takımın tek golü İspanyol futbolcu Jorge Felix’ten geldi.

Maçın 90. dakikasında topla buluşan Felix, yaptığı vuruşlarla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Böylece 30 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 3’e çıkardı. Felix, 3 golün 1’ini UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kaydetti. Müsabakaya 65. dakikada Kerem Atakan Kesgin’in yerine dahil olan Felix, 28 dakikada sahada kaldı.

Sivassporlu İspanyol futbolcu Jorge Felix, bu sezonki gol sayısını 3'e yükseltti ile ilgili etiketler Sivasspor Süper Lig felix
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.