Sivasspor'da koronavirüs vakaları

Demir Grup Sivasspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Villarreal maçı öncesi yapılan koronavirüs testleri sonucunda 2 futbolcu ve teknik ekipten 2 kişinin testlerinin pozitif olduğu açıklandı.

Demir Grup Sivasspor takımından yapılan açıklama şöyle;

Sivasspor'da koronavirüs vakaları

Avrupa Ligi I Grubu'nda İspanyol temsilcisi Villarreal ile yarın karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor'da yapılan test sonucu 2 futbolcu ile teknik heyetten 2 kişide daha koronovirüse rastlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Villarreal maçı öncesi A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize ve destek ekibimize dün kulüp tesislerimizde yapılan Kovid-19 PCR testi sonuçlanmış olup, 2 sporcumuz ve teknik heyetten 2 kişinin test sonucu pozitif çıkmıştır. 4 ismin de izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır" denildi.

Sivasspor'da koronavirüs vakaları ile ilgili etiketler Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Villarreal grup
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.