Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Fenerbahçe beraberliği sonrası konuştu: Kazanıp finale yükselmek istiyoruz...

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe ile evinde karşı karşıya gelen Demir Grup Sivasspor, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Rıza Çalımbay, müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

''KAZANIP FİNALE YÜKSELMEK İSTİYORUZ''

''İki taraf da maçta kendisine avantaj sağlayacak skor için uğraştı. Kapanma gibi bir şey olmadı. Top gitti geldi, mücadele üst düzey oldu. Pozisyon az oldu, kısırdı. Biz de, Fenerbahçe de 1-2 tane pozisyon yakaladı. Çok çekişmeli maçtı. Geçen oynadığımız maçtaki hataları yapmadık. O maçta çok kötü goller yedik ve kendi kendimize maçı verdik. İlk ayak bitti, ikinci ayak Kadıköy'de. Kazanıp finale yükselmek istiyoruz"

 

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Fenerbahçe beraberliği sonrası konuştu: Kazanıp finale yükselmek istiyoruz... ile ilgili etiketler Sivasspor Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.